فرم ارزیابی مدارک ویزای تحصیلی کانادا ویزای توریستی کانادا ویزای کار کانادا مهاجرت فامیلی به کانادا اقامت دائم کانادا مشاوره رسمی مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا به روش تجربه کانادایی

مهاجرت به کانادا به روش تجربه کانادایی

مهاجرت به کانادا از روش تجربه کانادایی یا همان روش Canadian Experience Class مخصوص متقاضیانی است که تجربه کار در کانادا را داشته اند و از طریق برنامه تجربه کانادایی این امکان وجود دارد که متقاضی مهاجرت به کانادا، اقامت دائم را برای خود و خانواده وابسته به او دریافت کند. همچنین این برنامه مورد توجه دانشجویان بین المللی است که در دوره پس از دوره تحصیل در کانادا هستند. آنها می توانند در زمانی که پس از تحصیل در کانادا دارند و اغلب دارای PGWP می باشند حداقل شرایط لازم برای اقدام از طریق روش تجربه کانادایی را کسب کرده و برای اقامت دائم اقدام کنند. از ژانویه ۲۰۱۵ به بعد درمرحله اول متقاضی باید در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل ساخته و با داشتن حداقل شرایط لازم دعوتنامه برای ارسال تقاضانامه را دریافت کند. همچنین اداره مهاجرت کانادا، معمولا ًسالانه تعداد ظرفیت مشخصی پرونده در روس تجربه کانادایی قبول می کند.


حداقل شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی


- حداقل یک سال ( یا ۱۵۶۰ ساعت) تجربه کار کانادایی مجاز در سه سال قبل از درخواست، که شامل درآمد بوده و در یکی از شغل های گروه مدیریتی یا رده ی مهارتی A یا B قرار گیرد.
- داشتن حداقل سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح CLB5 در مشاغل گروه B و CLB7 در مشاغل گروه A
- متقاضی نباید قصد زندگی در کبک را داشته باشد.
- داشتن حداقل درآمد یا اثبات درآمد در روش تجربه کانادایی اهمیتی ندارد.
- الزام برای داشتن حداقل سطح تحصیلات در این برنامه وجود ندارد.
- متقاضی در هنگام اقدام برای مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی می تواند در خارج از کشور باشد.
توجه داشته باشید که حتی اگر در استان کبک کسب تجربه کرده اید، می توانید برای این برنامه اقدام کنید ولی بایستی قصد اقامت در خارج از کبک را داشته باشید.


سوابق کاری غیر قابل قبول در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی


- سوابق کاری غیر مجاز
- کار همزمان با تحصیل حتی در زمان تعطیلات تابستانی
- کارآموزی
- کارهایی که خود اشتغال باشند
- کارهای انجام شده در گروه C و D


مشاغل زیر برای برنامه تجربه کانادایی پذیرفتنی نخواهند بود:


- آشپز NOC 6222
- سرپرست خدمات غذایی NOC 6311
- افسر امور اداری NOC 1221
- دستیار امور اداری NOC 1241
- دستیار حسابداری و دفتر داران ثبت حساب (کتاب داران) NOC 1311
لازم به ذکر است که سوابق کار پاره ‌وقت نیز قابل ارائه است، مشروط به اینکه مجموع ساعات کار پاره وقت انجام شده معادل حداقل یک سال کار تمام وقت (حداقل ۳۰ ساعت کار در هفته) باشد.
اگر متقاضی با هر دو زبان انگلیسی و فرانسه آشناست باید زبانی را که در آن تسلط بیشتری دارد به عنوان زبان اول خود برگزیند و توانمندیهای خود در این زبان را با شرکت در آزمون برای زبان انگلیسی و یا برای زبان فرانسه به اثبات برساند.


راهکار مورد علاقه دانشجویان


این برنامه برای بسیاری از دانشجویان بین المللی که در کانادا تحصیل نموده اند و پس از اخذ اجازه کار پس از فارغ التحصیلی موفق به پیدا کردن شغلی در گروه های شغلی ذکر شده بالا شده اند, راه بسیار مناسبی است برای اخذ اقامت دائم کانادا بعد از کار کردن حداقل یک سال در طول سه سال ماقبل از ارسال تقاضانامه برای کسب اقامت دائم میباشد .
برنامه تجربه کانادایی را میتوان با برنامه‌های استانی pnp مقایسه کرد که از برخی‌ جهات شبیه هم هستند.

 

 

 

نظرات کاربران
تصویر تصادفی

دسترسی سریع

روش های مهاجرت به کانادا

تماس با شرکت مهاجرتی بهپور

شماره تماس ایران: ۴۲۳۲-۹۵۶-۰۹۱۲   -   ۸۶۰۸۱۸۶۴-۰۲۱

شماره تماس کانادا: 9600-906-647-001

ایمیل: Info@behpourimmigration.com

طراحی سایت : وبساز

©Copyright Behpour Immigration Associate Inc. 2018.

All rights reserved

معرفی ما مهاجرت به کانادا خدمات مهاجرتی کانادا مهاجرت به اروپا سوالات متداول در رابطه با مهاجرت به کانادا گالری عکس
Instagram Facebook Twitter Telegram Linkedin Aparat