فرم ارزیابی مدارک ویزای تحصیلی کانادا ویزای توریستی کانادا ویزای کار کانادا مهاجرت فامیلی به کانادا اقامت دائم کانادا مشاوره رسمی مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

برنامه کارآفرینی ساسکاچوان

برنامه کارآفرینی ساسکاچوان

برنامه استانی کارآفرینی استان ساسکاچوان به متقاضیان و خانواده های آنان این فرصت را می دهد تا از طریق ایجاد کسب و کار و یا خرید کسب و کار موجود در استان ساسکاچوان در انتهای پروسه اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.

 


شرایط برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی استان ساسکاچوان


شرایط گزینش


برای گزینش از طریق برنامه کارآفرینی ساسکاچوان متقاضی باید 3 شرط زیر را دارا باشد:


- داشتن دارایی به مبلغ حداقل 500 هزار دلار کانادا که مورد تأیید باشد
- دارایی که از طریق قانونی تحصیل شده باشد
- داشتن حداقل 3 سال سابقه درزمینه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

 


حداقل شرایط گرفتن دعوت‌نامه استانی


پس از گزینش توسط استان ساسکاچوان برای دریافت دعوت‌نامه برای اقامت دائم کانادا متقاضی باید شرایط زیر را برآورده سازد:


- سرمایه‌گذاری به مبلغ حداقل 300 هزار دلار کانادا در 2 شهر رجینا یا ساسکاتون ( Regina or Saskatoon ) و یا حداقل 200 هزار دلار کانادا در سایر نقاط شهر ساسکاتون
- مالکیت حداقل 33 درصد کسب و کار در ساسکاچوان یا سرمایه‌گذاری بالای 1 میلیون دلار کانادا
- داشتن نقش مدیریتی فعال در کسب و کار به‌صورت روزانه و مستمر
- ایجاد حداقل 2 فرصت شغلی برای شهروند یا مقیم استان ساسکاچوان در شهر رجینا یا ساسکاتون

 


پروسه دریافت دعوت‌نامه استانی ساسکاچوان


- فرستادن درخواست علاقه مندی به ثبت نام در برنامه مهاجرتی( EOI) :


در این مرحله متقاضیان برای سکونت در ساسکاچوان و احداث کسب و کار ابراز علاقه مندی می کنند. متقاضیان باید مدارکی از قبیل سابقه کاری، دارایی ها، طرح توجیهی کسب و کار خود را ارائه دهند.


1. متقاضیانی که حداقل شرایط لازم را آورده باشند وارد مجمع متقاضیان می شوند.


2. بعد از فرستادن پرونده متقاضیان داخل مجمع بر حسب امتیاز رتبه بندی می شوند.

 

- دعوت به تشکیل پرونده مهاجرتی


در این مرحله از متقاضیان با امتیاز بالاتر برای تشکیل پرونده دعوت به عمل می آید.


1. متقاضیانی که تأیید شده باشند از استان ساسکاچوان نامه قبولی دریافت می کنند که از این طریق می توانند از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزای کاری موقت 2 ساله نمایند.


2. ویزای کاری به متقاضی و خانواده آن‌ها امکان اقامت و احداث کسب و کار در ساسکاچوان را می دهد.


- دعوت‌نامه برای دریافت اقامت دائم


در این مرحله متقاضیانی که شرایط قرارداد برنامه کسب و کار را اجرا نموده‌اند توسط استان ساسکاچوان برای گرفتن اقامت دائم به اداره مهاجرت کانادا معرفی می گردند.

 


امتیازبندی


طبق گزارش های اعلام شده از طرف اداره مهاجرت استان ساسکاچوان میانگین امتیاز قبولی 125 بوده است.


امتیاز بندی برنامه کارآفرینی ساسکاچوان بر اساس سه فاکتور زیر طبقه بندی شده است:


- فاکتورهای انسانی
شامل: سن، سفر اکتشافی، زبان، تحصیلات


- فاکتورهای تجربه کسب و کار
شامل: سابقه کسب و کار، درآمد سالیانه، نوآوری


- فاکتور های کسب و کار پیشنهادی
شامل: مبلغ سرمایه گذاری و سرمایه گذاری در صنایع تولیدی

فیلم
نظرات کاربران
تصویر تصادفی

دسترسی سریع

روش های مهاجرت به کانادا

تماس با شرکت مهاجرتی بهپور

شماره تماس ایران: ۴۲۳۲-۹۵۶-۰۹۱۲   -   ۸۶۰۸۱۸۶۴-۰۲۱

شماره تماس کانادا: 9600-906-647-001

ایمیل: Info@behpourimmigration.com

طراحی سایت : وبساز

©Copyright Behpour Immigration Associate Inc. 2018.

All rights reserved

معرفی ما مهاجرت به کانادا خدمات مهاجرتی کانادا مهاجرت به اروپا سوالات متداول در رابطه با مهاجرت به کانادا گالری عکس
Instagram Facebook Twitter Telegram Linkedin Aparat