فرم ارزیابی مدارک ویزای تحصیلی کانادا ویزای توریستی کانادا ویزای کار کانادا مهاجرت فامیلی به کانادا اقامت دائم کانادا مشاوره رسمی مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

مهاجرت با روش  نیروی فنی فدرال EE

مهاجرت با روش نیروی فنی فدرال EE

برنامه مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای کانادا برای پیشه ورانی که دارای مدرک فنی حرفه ای می باشند، مناسب است. این برنامه مهاجرتی ،از طریق سیستم اکسپرس اینتری ( ورود سریع ) تشکیل پرونده و بصورت آنلاین اقدام می گردد.


درخواست نیروهای فنی حرفه ای فدرال بر مبنای توانایی متقاضی برای داشتن توان مالی کافی در هنگام مهاجرت به کانادا ارزیابی می شود.


برنامه ی نیروی فنی حرفه ای فدرال (FSTC) باعث می شود، افرادی که دارای پیشنهاد شغل یا گواهی های مناسب برای کار در مشاغل خاص هستند، بتوانند در هر یک از استان ها و مناطق کانادا به غیر از کبک اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.

 


برای اخذ ویزای مهاجرت به کانادا نیروی فنی حرفه ای فدرال باید دارای شرایط زیر باشد:


- متقاضی باید پیشنهاد کاری از یک یا دو نفر از کارفرمایان کانادا حداقل به مدت یک سال دریافت کرده باشد یا گواهی تعیین صلاحیت شغلی از مراجع ذی صلاح استانی یا منطقه ای گرفته باشد.
- از یکی از موسسات معتبر مدارک زبان را اخذ کرده باشد که نشان دهد متقاضی در گفتار و شنیدار حداقل سطح CLB5 و در خواندن و نوشتن حداقل سطح CLB4 را برآورده کرده است.
- متقاضی باید در 5 سال گذشته حداقل 24 ماه سابقه ی کار تمام وقت در زمینه های تخصصی یا فنی و حرفه ای را داشته باشد.
- باید بتواند مهارت و سابقه و مواردی که برای انجام وظایف اصلی شغلش لازم است، به نمایش گذارد.
تحصیلات، شغل پیشنهادی، سابقه ی کاری متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند.

 


تحصیلات


- برای این برنامه مهاجرتی فدرال نیاز به ارائه مدرک تحصیلی نمی باشد ولی اگر بخواهید از تحصیلات خود امتیاز کسب نمایید باید یکی از مدارک زیر را ارائه نمایید.
- مدارک پس از دبیرستان و یادیپلم کانادایی
- مدارک تحصیلی پس از دبیرستان و یا دیپلم خارج از کانادا
- برای مدارک تحصیلی خارج از کانادا، شما در صورتی موفق به اخذ امتیاز از این قسمت می شوید که ارزیابی مدرک شما (ECI) معادل یکی از مدرکهای کانادا در مقاطع دیپلم، پس از دیپلم و با بیشتر باشد. ارزیابی مدرک شما باید توسط یکی از آژانسهای مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا (CIC) صورت گیرد.


پیشنهاد شغلی


- داشتن پیشنهاد کاری با یکی از مشخصات زیر یکی از شرایط مورد نیاز برای این برنامه مهاجرت فدرال می باشد.
- داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت حداقل برای یکسال حداکثر دو پیشنهاد کاری از دو کارفرما برای یکسال بصورت مستمر
- یا داشتن گواهی صلاحیت کاری این گواهی توسط ایالتها صادر می گردد. جهت اخذ این گواهی باید موفق به گذراندن امتحان مربوطه گردید. ایالتها جهت شرکت در امتحان مربوطه سابقه کاری، مهارت و آموزشهای شما را بررسی می کنند تا مجوز شرکت در این امتحان را صادر نمایند.
- یا داشتن حداقل دو پیشنهاد کاری از دو کارفرمای متفاوت برای یکسال بصورت مستمر و تمام وقت.

 


میزان سابقه کاری


- تجربه کاری شما باید 2 سال از 5 سال اخیر (قبل از درخواست پرونده) بصورت تمام وقت و حداقل 30 ساعت در هفته و یا معادل همین مقدار بصورت نیمه وقت باشد.
- کارتمام وقت : 30 ساعت کار در هفته در طول 12 ماه = 1560 ساعت کار در طول یکسال بصورت تمام وقت
- نیمه وقت : 15 ساعت کار در هفته در طول 24 ماه = 1560 ساعت مار در طول یکسال بصورت تمام وقت
- شما باید ثابت کنید شرح وظایف شغلیتان شامل (وظایف اصلی و مهم )مطابق با توضیحات موجود در NOC مورد نظر می باشد.

 


گروه بندی مشاغل فنی حرفه ای کانادا


در حال حاضر نیروهای فنی حرفه ای در سیستم طبقه بندی ملی مشاغل کانادا در گروه های زیر قرار می گیرند:


- گروه اصلی کد 72: مشاغل صنعتی، الکتریکی و ساختمانی
- گروه اصلی کد 73: مهارت های نگهداری و فعالیت ماشین آلات
- گروه اصلی کد 82: مشاغل مختص به ناظران و مشاغل فنی و حرفه ای در زمینه ی منابع طبیعی، کشاورزی و تولیدات مرتبط
- گروه اصلی کد 92: مشاغل تولید و فرآوری، کارخانجات و ناظران تأسیسات و اپراتورهای کنترل مرکزی
- گروه فرعی 632: آشپزان و سرآشپزان
- گروه فرعی 633 : قصابان و نانوایان

 

 

 

دسترسی سریع

روش های مهاجرت به کانادا

تماس با شرکت مهاجرتی بهپور

شماره تماس ایران: ۴۲۳۲-۹۵۶-۰۹۱۲   -   ۸۶۰۸۱۸۶۴-۰۲۱

شماره تماس کانادا: 9600-906-647-001

ایمیل: Info@behpourimmigration.com

طراحی سایت : وبساز

©Copyright Behpour Immigration Associate Inc. 2018.

All rights reserved

معرفی ما مهاجرت به کانادا خدمات مهاجرتی کانادا مهاجرت به اروپا سوالات متداول در رابطه با مهاجرت به کانادا گالری عکس
Instagram Facebook Twitter Telegram Linkedin Aparat