فرم ارزیابی مدارک ویزای تحصیلی کانادا ویزای توریستی کانادا ویزای کار کانادا مهاجرت فامیلی به کانادا اقامت دائم کانادا مشاوره رسمی مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا با روش نیروی متخصص فدرال  اکسپرس اینتری

مهاجرت به کانادا با روش نیروی متخصص فدرال اکسپرس اینتری

همه چیز درباره سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری
سریعترین روش مهاجرت به کانادا
کدام روش می باشد؟ سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چگونه می باشد؟ بهترین و سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چیست؟ آسان ترین و سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چگونه می باشد ؟ مطمئن ترین و سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چگونه می باشد ؟ راحت ترین و سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چگونه می باشد ؟ مهمترین دلیل برای انتخاب برنامه اکسپرس اینتری چیست؟ مهمترین اقدامات برای مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چه اقداماتی می باشد؟ آیا می دانید برنامه اکسپرس اینتری از سریع ترین روش ها برای ارائه درخواست ویزای مهاجرت به کانادا می باشد؟  آیا میدانید یکی از محبوبترین و بهترین و پرطرفدارترین و سریعترین روش های مهاجرت به کانادا، برنامه اکسپرس اینتری می باشد؟  آیا میدانید برای مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چه اقداماتی را باید انجام دهید؟ آیا میدانید برای مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری چقدر باید هزینه کنید؟ آیا میدانید چگونه با مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری اقامت دائم در کانادا را کسب کنید؟
 شرکت مهاجرتی بهپور با داشتن بهترین وکلای حرفه ای با مدارک بین المللی در زمینه مهاجرت به کانادا، بهترین و مطمئن ترین، خدمات برای سریعترین روش مهاجرت به کانادا با برنامه اکسپرس اینتری را به شما عزیزان ارائه می دهد.

 

روش اکسپرس اینتری(Express Entry) به اختصار (EE) یک روش سریع برای ارائه درخواست ویزای مهاجرت به کانادا است، که از سال 2015 راه اندازی شده است. اکسپرس اینتری سیستم مهاجرت به کانادا را کاملا تغییر داد و بعد از راه اندازی این سیستم، متقاضیان براساس شایستگی هایشان دعوت نامه برای اقامت دائم کانادا دریافت می کند نه بر اساس زمان فرستادن تقاضا. برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید.


http://www.ecanada.ir/ee-instruction


این روش برای سه گروه :


- برنامه نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker Program
- برنامه نیروی فنی و حرفه ای فدرال Federal Skilled Trades Program
- برنامه تجربه کانادایی Canadian Experience Class


ایجاد شده است، و به استانهای کانادا این مجوز را می دهد که نیروی مورد نیاز خود را بر مبنای بازار کار آن منطقه جذب کنند. همچنین کارفرماها نقش موثری در گرفتن نیروی مورد نیاز خود را خواهند داشت.


در این روش ابتدا باید شرایط متقاضی مورد بررسی قرار گیرد که مشخص شود در چه رتبه ای در این سیستم قرار خواهد گرفت. که مراحل اقدام به صورت زیر می باشد:

 


مرحله اول: مرحله واجد الشرایط بودن


ابتدا باید مطمئن شوید که واجد شرایط برای شرکت در این برنامه مهاجرتی هستید. در واقع باید حداقل ۶۷ امتیاز از سیستم امتیازبندی FSW که از ۱۰۰ می باشد را داشته، تا مجاز باشید که وارد Pool اکسپرس اینتری شوید. دقت کنید که داشتن حداقل ۶۷ امتیاز به معنی این نیست که شما دعوت نامه دریافت می کنید یا اینکه با مهاجرت شما حتماً موافقت خواهد شد. بلکه فقط مجوز ورود شما به سیستم اکسپرس اینتری و قرار گرفتن در Pool است.


فاکتورهایی که کاندیداها بر اساس آن جهت مهاجرت به کانادا از طریق سیسم Express Entry مورد ارزیابی قرار می گیرند.

 

ردیف فاکتور امتیاز
1 سطح تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
2 سابقه کار حداکثر ۱۵ امتیاز
3 دانش زبان انگلیسی و فرانسه حداکثر ۲۸ امتیاز
4 سن حداکثر 12 امتیاز
5 پیشنهاد کار حداکثر ۱۰ امتیاز
6 انطباق پذیری حداکثر ۱۰ امتیاز
7 جمع ۱۰۰ امتیاز
8 امتیاز قبولی ۶۷ امتیاز

 

برای اینکه ببینید واجد شرایط هستید یا نه دو راه دارید:


روش اول: راه مطمئن تر این است که وارد لینک زیر شوید و بر روی Check your eligibility کلیک کنید. یک سری سوال از شما پرسیده می شود و باید به همه آن ها پاسخ دهید. در پایان به شما اعلام می شود که واجد شرایط هستید یا خیر.
http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/ee-start.asp


روش دوم: وارد صفحه زیر شوید و با توجه به آیتم های مشخص شده امتیاز خود را حساب کنید. اگر حداقل ۶۷ امتیاز دارید پس واجد شرایط هستید.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-factors.asp

 


مرحله دوم: محاسبه امتیاز در pool


در این برنامه افراد براساس سیستم امتیاز بندی از 1 تا 1200 امتیاز کسب می کنند که در حال حاضر قبولی برابر 450 امتیاز می باشد.


برای محاسبه امتیاز دو روش وجود دارد:


روش اول: وارد لینک زیر شوید و به تمام سوالاتی که پرسیده می شود پاسخ دهید. در پایان امتیاز به شما اعلام می شود:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp


روش دوم: وارد لینک زیر شوید و با توجه به آیتم های مشخص شده امتیاز خود را محاسبه کنید:
http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/grid-crs.asp


امتیاز بندی pool در سه دسته گروه تعریف شده است :


1. سرمایه انسانی اولیه که شامل سن: برای افراد مجرد 110 و افراد متأهل ۱۰۰ امتیاز می باشد. و تحصیلات: که برای افراد مجرد 150 و افراد متأهل 140 امتیاز می باشد و زبان: برای افراد مجرد ۱۳۶+۲۴ و افراد متاهل ۱۲۸+۲۲ و میزان سابقه کار کانادایی: حداکثر برای افراد مجرد ۸۰ و برای متأهل 70 است.
افراد مجرد می توانند حد اکثر ۵۰۰ امتیاز و افراد متأهل ۴۶۰ امتیاز و ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می تواند داشته باشد.


2. قابل انتقال بودن مهارت که متقاضی می تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند و شامل ترکیبی از فاکتورهایی است که در بالا به آن اشاره شد:


- متناسب با ترکیب سطح زبان و سطح تحصیلات متقاضی می تواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
- متناسب با ترکیب سطح زبان و سابقه کار غیر کانادایی متقاضی می تواند ۵۰ امتیاز دریافت کند.
- متناسب با ترکیب سابقه کار کانادایی و سابقه کار غیر کانادایی متقاضی می تواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
- متناسب با ترکیب داشتن گواهی صلاحیت شغلی استان با سطح زبان متقاضی می تواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.


3. دارا بودن دعوت نامه از یکی از استان ها یا داشتن پیشنهاد شغل از یک کارفرمای معتبر در کانادا که هر یک از این شرایط می تواند به متقاضی به ترتی600_50 امتیاز بدهد.

 


حداقل شرایط لازم برای این برنامه عبارتند از:


الف. تجربه مهارت کاری:


- حداقل یک سال (کلاً ۱۵۶۰ ساعت کار / سی ساعت کار در هفته) برای کار مداوم تمام وقت یا زمان معادل با آن برای کار پاره وقت
- کار انجام شده باید کار داوطلبانه یا کارآموزی بدون پرداخت حقوق نباشد
- تعداد ساعت کار فوق باید در یک کار واحد باشد
- در طی ده سال گذشته این تجربه کاری بدست آمده باشد
- کار انجام شده باید در جدول طبقه بندی شغلی ملی (ان.او.سی. که در ایران به «ناک» مشهور است) از نوع مشاغل درجه صفر، «الف» یا «ب» باشد.


ب. آشنایی با زبان های انگلیسی و فرانسه


- نمره آزمون زبان شما که در طی دو سال گذشته در آن شرکت کرده اید باید با استفاده از نمرۀ ارزیابی (سی.ال.بی) حداقل هفت باشد و این به معنای این است که باید در یکی از آزمون های «سلپیپ» یا آیلتس عمومی (و نه آکادمیک) برای زبان انگلیسی برای زبان فرانسه شرکت کرده باشید.


پ. داشتن مدرک تحصیلی مورد نیاز


- شما باید یک گواهی، دیپلم یا مدرک تحصیلی دوره دبیرستان کانادا یا دوره پس از دبیرستان در کانادا را داشته باشید و یا یک مدرک تحصیلی معتبر از کشوری خارجی داشته باشید و ارزشیابی این مدرک توسط موسسات ارزشیابی در کانادا نشان دهد که مدرک تحصیلی شما معادل با مدرک کانادایی مورد نیاز است.


در صورت داشتن حداقل مشخصات فوق، باید به مرحله بعدی بروید تا در آن با محاسبه امتیازهای درنظر گرفته شده برای شش مورد مشخص، امکان موفقیت خودتان در این برنامه را تعیین کنید. در مطالب آتی هر یک از این شش مورد به طور جداگانه توضیح داده خواهد شد.

 


شش عامل ارزشیابی در برنامه فدرال مهاجرت افراد واجد مهارت کاری


این شش عامل عبارتند از:


- داشتن مدرک تحصیلی مورد نیاز
- تجربه کاری
- سن
- داشتن یک دعوت به کار در کانادا
- داشتن قابلیت انطباق لازم برای زندگی در کانادا
- داشتن آشنایی کافی با زبان های انگلیسی و یا فرانسه


برای هر یک از این شش عامل امتیازهای مشخصی درنظر گرفته شده است و برای پذیرفته شدن در این مرحله، باید از حداکثر صد نمره لازم، حداقل نمره ۶۷ را کسب کرد.

 

دسترسی سریع

روش های مهاجرت به کانادا

تماس با شرکت مهاجرتی بهپور

شماره تماس ایران: ۴۲۳۲-۹۵۶-۰۹۱۲   -   ۸۶۰۸۱۸۶۴-۰۲۱

شماره تماس کانادا: 9600-906-647-001

ایمیل: Info@behpourimmigration.com

طراحی سایت : وبساز

©Copyright Behpour Immigration Associate Inc. 2018.

All rights reserved

معرفی ما مهاجرت به کانادا خدمات مهاجرتی کانادا مهاجرت به اروپا سوالات متداول در رابطه با مهاجرت به کانادا گالری عکس
Instagram Facebook Twitter Telegram Linkedin Aparat